A Pelso Kemping


Általános információk:
A kemping Alsóörs és Palóznak határában lévő nagy, mégis családias hangulatú nyaralóhely, közvetlenül a Balaton partján. Kisgyermekes családoknak különösen ajánljuk! A kemping területén rendezett, ápolt környezet, több medence is várja a vendégeket, valamint az árnyas fás, füves Balaton parti strand is, ahol a csúszda (jún.22-aug.23. között nyitva) használata ingyenes!

Elhelyezkedés:
Az Alsóörstől Balatonfüred 8,1 km, Balatonalmádi 5,9 km, Csopak 4,1 km, Veszprém 2,5 km és Tihany 15 km-re található. Balatonfüreden egész nyáron számos szabadtéri program várja az ide látogatókat. Veszprémben érdemes ellátogatni az állatkertbe, valamint megtekinteni a veszprémi Várat és a Tűztornyot is, mely a város jelképe.

A kemping közelében található a Balatonfüredi Természetvédelmi Terület szurdokaival, tölgyerdeivel és a Lóczy barlanggal.

Strand:
A kemping vendégei részére fenntartott árnyékos, füves, hosszan elnyúló strand. A viszonylag gyorsan mélyülő vízben a nagyobbak is biztonságosan fürödhetnek.  A strandon nyugágy bérelhető, térítés ellenében.

Medencék:
gyermekmedence, élménymedence. A nagymedencék jún.1-aug.31. között, kismedence jún.22-aug.23 között üzemelnek.

Szabadidős programok, sportolási lehetőségek:
Sokszínű animációs program a főszezonban, napközben.

A nagy strandterületen ingyenesen használható csúszda (jún.22-aug.23. között nyitva), strandröplabda, streetball garantálja a szabadidő aktív eltöltését. Társalgó TV készülékkel áll a vendégek rendelkezésére (kivétel utószezon). Játszótér, focipálya, ping-pong ingyenesen vehető igénybe.

Térítés ellenében: kerékpár, vizibicikli , szörf, kajak, kenu kölcsönzése, teniszpálya bérlés, horgászati lehetőség, mini golf.

Közvetlenül a bejárat mellett található klub nem csupán társalgóhelyiség, hanem az animációs programok helyszíne is.

Étkezési lehetőségek:
étterem, büfék, söröző (ezek nyitva tartása a vállalkozóktól függ)

Üzletek:
élelmiszer bolt, újságos, ajándék bolt (ezek nyitva tartása a vállalkozóktól függ)

Szolgáltatások:
pénzváltás, széf bérlési lehetőség, WIFI térítés ellenében. A kemping területén 13,00-15,00 között csendes pihenő van, ebben az időszakban gépjárművel behajtani tilos!

Mobil házaink:
2db mobilházunk van a kempingben (Bogyó és Babóca) és mindkettő 3 szobás 6 személyes.